High School Musical

Cărţile se bazează pe film!!! Fanilor „High School Musical” le va plăcea 🙂

High School Musical 1

Până să o întâlnească pe Gabriella, marele vis al lui Troy a fost să câştige campionatul de baschet. Dar, de când au cântat karaoke împreună la petrecerea de Anul Nou, Troy nu se mai gândeşte decât la cum să obţină rolul principal în muzicalul şcolii, având-o pe Gabriella drept parteneră!

Echipa de decatlon a liceului ar avea mare nevoie de Gabriella, însă ea crede că ar fi plăcut să cânte din nou cu Troy. Prietenii lor sunt de altă părere. În adâncul inimii, Troy şi Gabriella ştiu că au talentul de a juca rolurile principale în muzical, aşa că nu înţeleg de ce toată lumea li se împotriveşte. Oare îşi vor urma visul de a ajunge pe scenă? Sau vor renunţa la tot, pentru a-şi conduce echipele spre victorie?

Număr de pagini: 143


High School Musical 2

Adio, şcoală! Bun venit, vacanţă!

Dar Troy, Gabriella, Chad şi Taylor nu-şi vor petrece această vacanţă pe plajă. Şi asta pentru că lucrează cu toţii la un club exclusivist fondat de familia lui Ryan şi a lui Sharpay. Iar cum concursul anual al talentelor se apropie, instinctele de învingătoare ale lui Sharpay sunt la cote maxime! Ea renunţă la Ryan, obişnuitul ei partener de spectacol, şi începe să-l ademenească pe Troy pentru rolul de partener de scenă. Gabriellei nu-i place deloc faptul că Troy a acceptat să cânte cu Sharpay. Cum i-a putut face una ca asta?! Spiritele încep să se încingă în înalta societate. Oare îşi vor da seama Troy şi Gabriella că sunt sortiţi să fie împreună? Sau deja este prea târziu pentru ultimul lor cântec  împreună?

Număr de pagini: 143


High School Musical 3

Anul şcolar aproape s-a încheiat, iar elevii din ultimul an sunt extrem de încântaţi, cu atât mai mult cu cât doamna Darbus a anunţat că un reprezentant al unei importante şcoli de arte va viziona spectacolul de absolvire şi va acorda o bursă de studii dramatice unuia dintre următorii patru elevi: Sharpay, Ryan, Kelsi sau Troy!

Pe măsură ce competiţia se înteţeşte, Troy se întreabă dacă îşi doreşte cu adevărat să fie noua vedetă a baschetului la Universitatea din Albuquerque sau dacă merge acolo doar pentru că tatăl său îşi doreşte acest lucru. Între timp, Gabriella a fost invitată să ia parte la un program al Universităţii Stanford. Dacă acceptă, oare va lua hotărârea să nu mai participe la spectacol şi să rateze balul şi absolvirea? Cum ziua absolvirii se apropie, oare vor apărea din nou Pisile Sălbatice pe scenă, împreună, pentru ultima oară?

Număr de pagini: 135


Traducere de: Alexandra Ghiţă

Editura: EGMONT

Reclame

5 răspunsuri to “High School Musical”

  1. mi-a placut mult High School Muzical…….si filmele sunt frumoase

  2. ma nu ii fain 3-u?:-?

  3. am vazut doar primul film,iar cartile nu le-am citi:d

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: