Aventurile lui Miercuri de Jon Berkeley

Aventurile lui Miercuri – volumul 1 – Palatul Râsului

Miles Miercuri, un orfan care locuieşte într-un butoi şi care nu se spală prea des, nu a mai fost niciodată la circ. Dar Circul Oscuro nu este unul obişnuit. Are, printre animalele sale, şi o fiară ciudată, numită Nimicul, ţinută închisă într-o cuşcă. Clovnii de aici par să se ocupe de lucruri de-a dreptul sinistre, iar când o fetiţă înaripată, pe nume Micuţa, cade de la înălţime în timpul unui spectacol, viaţa lui Miles se schimbă pentru totdeauna.

Miles şi Micuţa pornesc într-o călătorie plină de primejdii pentru a salva doi prieteni, care au fost răpiţi şi duşi la Palatul Râsului. Pe drum, se întâlnesc cu un tigru care ştie multe, cu o văduvă respectabilă care locuieşte într-un copac, cu un explorator orb şi cu o gaşcă înspăimântătoare de bătăuşi. Aventurile lor extraordinare îi ajută, în cele din urmă, să descopere puterea prieteniei şi a darului binecuvântat şi nepreţuit care este familia.

Titlul original: The Wednesday Tales – The Palace of Laughter

Traducere de: Laura Botorcu

Număr de pagini: 440

Aventurile lui Miercuri – volumul 2 – Oul Tigrului

Când Circul Bolsillo poposeşte în Larde, orfanul Miles Miercuri şi prietena sa Micuţa se alătură minunatului spectacol. Curând, se întâlnesc cu doctorul Tau-Tau, un misterios clarvăzătorcare, cândva, i-a cunoscut pe părinţii lui Miles şi care susţine că tatăl acestuia încă trăieşte. Împreună cu doctorul Tau-Tau, Miles pleacă în căutarea tatălui său, dar, spre marea lui surpriză, această aventură se transformă într-o călătorie ce are drept scop găsirea unei multrâvnite pietre fabuloase, plină de puteri, care conţine sufletul unui tigru, numită Oul Tigrului. Nimeni nu ştie unde se află acesta, iar Miles şi Micuţa trebuie să pună cap la cap indiciile pe care le au şi care, se pare, au o neaşteptată legătură cu părinţii băiatului. Este oare Oul Tigrului cheia secretelor din trecutul lui Miles?

Titlul original: The Wednesday Tales – The Tiger’s Egg

Traducere de: Gabriela Stoica

Număr de pagini: 413

Aventurile lui Miercuri – volumul 3 – Cheia Fulgerului

Acum, că Miles Miercuri a descoperit legătura sa cu magicul Ou al Tigrului, iată-l la cârma unei călătorii fantastice. Hotărât să recupereze piatra furată şi să elibereze sufletul captiv din aceasta, Miles porneşte la drum alături de Micuţă, un Înger al Cântecului, şi de exploratorul orb şi sarcastic Baltinglass al Arabiei. Ţinta călătoriei lor se află dincolo de mare şi deşert, în casa mătuşii sale, Nura, care poate fi unica lor speranţă de a elibera adevărata putere a Oului.

Călătoria le este însă presărată cu aventuri şi catastrofe aproape fatale – de la zborul în înaltul cerului pe o goeletă la întâlnirea cu maestrul nebun de manej, Marele Cortado, şi nătângul său tovarăş, doctorul Tau-Tau. Dar cel mai mare pericol vine din partea unui malefic Înger al Somnului care a coborât din Regat pentru a pune mâna pe Ou şi a pune capăt vieţii lui Miles. Va putea oare Miles să descopere secretele ascunse în Ou şi să înfrunte Regatul? Şi, mai presus de toate, îşi va putea aduce oare tatăl înapoi?

Titlul original: The Wednesday Tales – The lightning key

Traducere de: Mihaela Petrică

Număr de pagini: 382

Editura: CORINT JUNIOR

Anunțuri

Un răspuns to “Aventurile lui Miercuri de Jon Berkeley”

  1. momentan nu mi le-am luat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: