Tunele de Roderick Gordon şi Brian Williams

Tunele – volumul 1 –

Will Burrows este un băiat de paisprezece ani care locuieşte în Londra. Are puţine lucruri în comun cu restul familiei sale, cu excepţia pasiunii mistuitoare pentru săpături, pe care o împărtăşeşte cu tatăl său.

Când acesta dispare brusc, într-un tunel necunoscut, Will decide să investigheze dispariţia tatălui său împreună cu prietenul lui, Chester. Curând, se trezesc în adâncul pământului, unde descoperă un secret întunecat şi înfricoşător, un secret care i-ar putea costa viaţa.

„Tresărind, îi văzură: o patrulă de opt Styx, nemişcaţi ca nişte prădători dintr-un coşmar viitor. Unul ţinea de o lesă din piele subţire un câine hăitaş cu înfăţişare feroce, care se zbătea să scape din strânsoare, cu limba atârnându-i grotesc, într-o parte, din botul monstruos.”

Titlul original: Tunnels

Număr de pagini: 527

Tunele – volumul 2 – În adâncuri

În încercarea de a-şi găsi tatăl, Will coboară şi mai adânc sub pământ. De parcă situaţia n-ar fi fost deja destul de rea, descoperă şi un complot al organizaţiei Styx, cu implicaţii catastrofale pentru lumea de la suprafaţă.

Şi dă peste o soră care nu şi-a încheiat încă socotelile cu el…

„Pe faţă simţi o pală de vânt cald, iscată de bătaia unor aripi întunecate. A fost cât pe-aci! Rămase în patru labe şi începu să îşi rotească înnebunit capul, pentru a vedea ce anume îl atacă. Era convins că făptura se învârtea în cerc, undeva deasupra lui, dar nu foarte departe, şi că avea să atace din nou, pentru a-l ucide.”

Titlul original: Tunnels 2 – Deeper

Număr de pagini: 729

Tunele – volumul 3 – În cădere liberă

În timp ce se prăbuşeşte prin puţul subteran, se pare că lui Will Burrows, băiatul de paisprezece ani, i-a venit sfârşitul. Este însă doar începutul unei noi aventuri înspăimântătoare, în care va avea de-a face cu păianjeni carnivori uriaşi şi cu mortalele Străluciri. Mai rău decât atât, gemenele Styx nu au renunţat la planul lor diabolic…

„Nu avea nici cea mai mică idee despre ce i se întâmplă. Conflictul care se desfăşura în mintea sa îi făcea întreg corpul să tremure. Impulsul ucigaş preluase deja controlul, obligându-l să se mişte independent de voinţa lui, şi văzu cum se întoarce încet, dar sigur spre abis.”

Titlul original: Tunnels 3 – Free fall

Număr de pagini: 638

Tunele – volumul 4 – Mai aproape

În centrul Pământului, într-o lume despre care nimeni nu ştie că exista, Will a dat de necaz. Duşmanii săi, Styx, se apropie şi îl vor urmări până la capătul lumii – al oricărei lumi. Între timp, Drake – ajutat de cel mai neverosimil aliat – se pregăteşte să lupte cu Styx de la suprafaţă. Planul său nebunesc îl va aduce oare mai aproape de victorie… sau va însemna moarte sigura?

„Apoi Will văzu ceva care-i făcu inima să-i tresară. În spatele mitraliorului distinse feţele osoase ale Limitatorilor îmbrăcaţi în uniforma lor obişnuită de camuflaj. Îl surprinse pe unul dintre ei ţintind cu puşca – era îndreptată exact în direcţia lui”

Titlul original: Tunnels 4 – Closer

Număr de pagini: 576

Traducere de: Dan Doboş -volumele 1-3

Sorin Petrescu şi Adrian Deliu – volumul 4

Editura: CORINT JUNIOR

Anunțuri

5 răspunsuri to “Tunele de Roderick Gordon şi Brian Williams”

  1. Tocmai am facut un atac de cord incercand sa ma uit pe site-ul lor personal: http://www.tunnelsthebook.com/
    Am fost si eu tentata sa imi cumpar volumele, insa nu stiam la ce sa ma astept, iar acum sunt putin curioasa, iar daca s-a oprit la 4 volume si nu mai scriu inca 20 pe langa s-ar putea sa apuc sa le citesc. (^_^)

    • cred ca o sa aiba cel putin 7 volume seria…autorii stiu cum sa o lungeasca si o fac intr-un mod foarte bun, cartile fiind foarte interesante. Ti le recomand pentru ca este o serie de succes!:p

  2. ador seria asta:xcartile sunt foarte faine.

  3. n0thing Says:

    no comment.. convigeti-va..:>

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: