Jurnalele vampirilor 6 – Întoarcerea 2 – Suflete-umbră – de L.J.Smith

Jurnalele vampirilor – volumul 6 – Întoarcerea – Suflete-umbră – de L.J.Smith

  Am terminat de citit această carte ieri şi pot spune că e preferata mea din serie.

De ce?!?

Sincer, nu ştiu, dar mi-a plăcut lumea creată de L.J. – Dimensiunea Întunecată -. Mi-a plăcut cum s-a desfăşurat acţiunea, deşi spre final s-a revenit la chestiile care mie nu îmi plac (momentele în care şti că poţi muri, dar tot cauţi moartea cu lumânarea sau momentul în care Stefan vrea să se lupte cu Damon după ce cu o zi înainte era ca şi mort). Eu cred că în felul în care scrie, autoarea ar putea scrie nenumărate cărţi la această serie, inventând în fiecare ciclu încă vreo creatură a întunericului care să meargă în Fell’s Church şi să mai omoare câţiva oameni şi continuând enigma pe cine va alege Elena (căci oricum îi iubeşte pe amândoi – poate până la urmă o va lasă cu Matt….sau Sage! ). Însă, după cum ştim, autoarea s-a gîndit să încheie seria cu un al şaptelea volum – Miez de noapte – pe care îl voi comanda în curând pentru a afla totuşi cu cine rămâne Elena:)). Iar acum să vă povestesc câte ceva despre volumul 6:

În prima parte a cărţii ne sunt prezentaţi Matt, Damon şi Elena, cea din urmă fiind tot mai mult atrasă de Damon. Ceea ce se petrece între ei la un motel rămâne un secret doar al Elenei, amintirile lui Damon fiind luate de către Shinichi. Partea a doua prezintă căutarea celor două jumătăţi cheie în Dimensiunea Întunecată, jumătăţi-cheie care vor aduce la salvarea lui Stefan. Dimensiunea Întunecată este o altă lume, postapocaliptică, paralelă cu lumea reală în care Elena, Damon, Bonnie şi Meredith întâlnesc o mulţime de creaturi noi ale întunericului şi o lume în care regulile nu sunt chiar atât de normale precum par! Pentru a afla mai multe despre carte vă sugerez să o cumpăraţi. (acest lucru poate fi făcut de aici la jumătate de preţ.)

Marea dragoste a Elenei Gilbert, vampirul Stefan Salvatore, a fost capturat si intemnitat de catre spiritele demonice care au pus stapânire pe Fell’s Church si acum distrug orasul.

Elena pleaca in cautarea lui Stefan, alaturi de Damon, fratele lui, frumosul, dar periculosul vampir care o doreste pe Elena numai pentru sine.

Elena si Damon, insotiti de Meredith si Bonnie, patrund in Dimensiunea Intunecata, o lume in care demonii si vampirii umbla liberi, in vreme ce oamenii sunt sclavii stapânilor lor supranaturali.

Elena nu se va da in laturi de la nimic pentru a-l elibera pe Stefan. Şi totusi, cu fiecare zi care trece, tensiunea dintre Damon si Elena creste, si ea se afla in fata unei decizii coplesitoare: pe care dintre cei doi frati il vrea cu adevarat?

Titlul original: The vampire diaries: The return: Shadow souls

Traducere de: Mirella Acsente

Număr de pagini: 635

Editura: LEDA

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: