Cartea lui Ptath de A.E.Van Vogt

  Cartea lui Ptath este singura carte fantasy scrisă de Alfred Elton Van Vogt în anul 1947, apărută la noi sub sigla editurei Leda în anul 2009. După cum ne dăm seama din numele cărţii, personajul principal este Ptath, un zeu puternic, reîncarnat, revenit pe Pământ pentru a-şi reocupa tronul şi a opri dominaţia zeiţei Ineznia. Aflat sub puterea unor 7 vrăji, Ptath este protejat de Ineznia şi singura cale pentru ca zeiţa să-l poată ucide definitiv este anularea celor 7 vrăji, orice altă schinguire a acestuia nu ar face decât ca el să se reîncarneze şi să îşi reînceapă într-un alt trup recucerirea oraşului Ptath! Ajutat de fosta lui iubită, L’onee, ale cărei puteri îi permit controlarea trupurilor muritorilor, Ptath încearcă să îşi găsească adevărata identitate, adevărata putere pentru a reuşi recuperarea tronului.

Pentru a afla dacă Ptath reuşeşte să-şi recâştige tronul şi pentru a citi o poveste fascinantă scrisă în anul 1947, puteţi să achizionaţi cartea de aici cu o reducere de 35%.

 Acesta era Ptath, cel mai puternic dintre zeii născociţi vreodată de mintea omului. S-a întors, chiar dacă împotriva voinţei sale. Zeiţa Ineznia, rivala lui de moarte, l-a azvârlit în lumea plină de primejdii a anului 200 000 000 d.H., în trup de muritor.
Va mai reuşi oare Ptath, cu puterile-i limitate de condiţia umană, să câştige lupta îndârjită cu Ineznia? Sau a rămas el, în taină, cea mai mare forţă din toate lumile şi toate timpurile?

Titlul original: The book of  Ptath

Traducere de: Ligia Caranfil

Număr de pagini: 235

Editura: LEDA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: