Al şaptelea fiu de Linda McNabb

  Săptămânile trecute am terminat o altă carte scrisă de Linda McNabb şi anume “Ucenicul dragonului”. Aceasta a fost prima carte fantasy scrisă de autoare, urmată de Păpuşarul şi Fiica păzitorului de pietre (Cărţi pe care CJ nu le-a publicat), iar apoi de Al şaptelea fiu. Cărţile nu au legătură între ele ( Ucenicul si Al şaptelea fiu ), personajele sunt diferite, însă acţiunea are loc cam în acelaşi univers (puştiul de 12 ani, dragonii, regatul din nord / satele din nord…), practic o carte pentru cei juniori.

Fugit în Sud din cauza izgonirii din  satul lui natal, Pinehill, Jaxon este dat în urmărire de către fostul lui magistru, Vrăjitorul Argus, care are mare nevoie de el înapoi (deşi el nu ştie asta). Magia din lume începe să dispară, iar locuitorii din Nord, căci ei foloseau magia, îl scot vinovat pe Jaxon de furtul acesteia (pentru că în urmă cu un an aproape dăduse foc satului şi deseori el era cauza problemelor).

Reîntâlnirea cu fostul magistru nu este atât de rea cum se aştepta Jaxon, însă lucrurile încep să se complice după ce el află că fiind un al şaptelea fiu, al unui al şaptelea fiu, magia funcţionează, acest lucru punându-l pe urmele sale pe Kramar, hoţul magiei care are nevoie disperată de puterile lui Jaxon pentru a-şi duce la îndeplinire planul.

Dacă va reuşi Jaxon să-şi salveze magistru de la moarte şi să îl împiedice pe Kramar să distrugă magia din lume pute-ţi afla doar citind “Al saptelea fiu”. Cartea poate fi cumparată de aici cu 10 lei sau de aici cu reducere de 35%.

JAXON este al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu şi fost ucenic la un vrăjitor – dar asta, până când a comis o îngrozitoare greşeală, fiind alungat de magistrul său, Vrăjitorul Argus. Un an mai tarziu, pe când hoinăreşte prin ţinuturile din Nord împreună cu Smokey, un pui de dragon neastâmpărat, îşi vede numele pe un afiş în care se oferă pentru găsirea lui o sută de monede de aur… Oare chiar atât de îngrozitoare să fi fost greşeala lui?!…

Titlul original: The seventh son

Traducere de: Mirella Acsente

Număr de pagini: 174    

Editura: CORINT JUNIOR

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: