Legendeer – volumul 2 – Legiunea vampirilor

Dacă ar fi să aleg ce volum mi-a plăcut mai mult până acum l-aş alege pe primul (Umbra Minotaurului)-(îmi plac mult miturile greceşti).Dacă ar fi să aleg ce volum a fost mai înfricoşător l-aş alege pe acesta. (vampiri, vârcolaci, morţi vii).

În fine…

Partea care mi-a plăcut în această carte este că acţiunea importantă are loc în România. Apare portul din Constanţa, Buzăul şi bineînţeles satul Cescuţ…deci apare şi Dracula, lordul vampirilor (fiind cam singura chestie prin care mai apărem şi noi pe undeva fără să fim criticaţi).

Gamemaster nu a fost învins odată cu uciderea Minotaurului ceea ce înseamnă necazuri. Magna.com plănuieşte să lanseze un nou joc – Legiunea vampirilor – şi mult aşteptatele costume pentru realitatea paralelă. Dar nimeni nu ştie mai bine ca Phoenix ce ar însemna lansarea acestor costume: invadarea lumii de către creaturi mitice.

Ştiind că singura şansă pentru a-l opri pe Gamemaster este ca să intre în joc, Phoenix nu ezită, îşi pune costumul şi intră în lumea  acum reală a jocului. Acolo îi întâlneşte pe Robert Van Helsing poreclit Ochi de Şoim datorită viziunilor sale, pe Ann mama acestuia şi pe Laura Osibona – prietena lui din adevărata lume reală care a fost răpită şi trimisă în joc. Numai că ajuns în joc nu nimereşte chiar în momentul cel mai potrivnic reuşind cu greu să scape de prima întâlnire cu vampiri şi vârcolaci.

Odată ce Comitetul a fost refăcut aceştia pleacă spre România, mai precis în Constanţa, unde îl întâlnesc pe al nouălea membru al Comitetului şi totodată ghidul lor spre Castelul din Cescuţ, Nicolae Dimitrescu. Însă luptele grele se lasă cu pierderi de vieţi şi asedierea Castelului aduce victoria în faţa lui Dracula, însă Gamemaster rămâne neînvins şi se pregăteşte pentru cea din urmă bătălie. Bătălia finală!

Puteţi cumpăra cartea de aici cu 5 lei sau de aici toată seria cu 10,18 lei.

Şi dacă există lumi reale în care coşmarurile noastre trăiesc şi ne aşteaptă?

Phoenix a descoperit o asemenea lume. Armate de vampiri şi de vârcolaci, creaturile celor mai tenebroase vise ale noastre, sunt pe punctul de a ne invada lumea. După lupta sa cu crudul Gamemaster în Umbra Minotaurului, Phoenix ştie că este vorba despre ceva cât se poate de real.

Pregătindu-se să intre în noul joc ucigaş din seria Legendeer, el ştie că trebuie să câştige, atfel nu va mai reveni niciodată în lumea lui.

Titlul original: Vampyr legion

Traducere de: Toma Ritner

Număr de pagini: 237

Editura: GRUPUL EDITORIAL CORINT

Anunțuri

3 răspunsuri to “Legendeer – volumul 2 – Legiunea vampirilor”

  1. Mi se pare foarte interesanta..acum sunt pe la mijlocul ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: