Legendeer – volumul 3 – Războinicii corbului

  Acest ultim volum al trilogiei Legendeer mi s-a părut a fi cel mai bun din serie. Oarecum mi se pare că a bătut înspre scene din Stăpânul inelelor (bătălia finală de pe câmpia Vigrid unde toţi berserkerii luptau pentru ca cei trei –Phoenix, Laura şi Jon (în Stăpânul inelelor Frodo cu Sam)- să poată ajunge să sufle din corn ca să cheme zeii), însă dacă stau bine să mă gândesc, poate fiecare carte are ceva ce aduce spre alta. Pot spune că sfârşitul cărţii mi-a plăcut şi nu mi-a plăcut…oare va mai exista o continuare:-?

Încă o dată îi mulmuţesc lui Mirel  pt sugestia făcută (altfel poate ar mai fi trecut vreo 2 ani până făceam această recenzie) şi sper ca şi Vampiraţii (cea dea doua serie propusă de el) să îmi placă la fel de mult ca aceasta. Acum să vă zic ceva de prin carte:

Gamemaster şi-a găsit un nou programator pentru a-i face noul şi ultimul joc Legendeer, pe domnul Jonsson din Islanda. După ce Jon, fiul domnul Jonsson, (care are aceiaşi vârstă ca şi Phoenix) este rănit de o săgeată în timp ce proba jocul, acestuia îi este interzis să mai încerce jocul. Dându-şi seama că ceva nu e în regulă cu jocul, Jon caută infomaţii despre Legendeer pe internet de unde reuşeşte să ia legătura cu cine altul decât Phoenix Graves.

Reuşind să intre din nou în joc, Phoenix ia rolul lui Heimdall din mitologia nordică, reîntruparea lui Balder după moartea viclenească pe care a suferit-o. Scopul lui de această dată este să ajungă la poalele podului curcubeu Bifrost şi să sufle în cornul Gjall pentru a chema zeii. Însă Gamemaster a ales cu atenţie această nouă mitologie unde şi cei mai puternici zei pot fi ucişi.

Dacă vreţi să aflaţi cum se termină această serie, vă recomand să cumpăraţi cartea. Puteţi face asta de aici…

Jocul deschide poarta dintre lumea noastră şi cea a miturilor!

Gamemaster este pe punctul de a ne invada lumea. Războinicii corbului este jocul ajuns la nivelul cel mai complex şi cel mai periculos. De data aceasta, băiatul de paisprezece ani intră în arenă pentru conflictul final, care se desfăşoară pe tărâmul miturilor scandinave, sperând să învingă. Alăturaţi-vă lui Phoenix în Asgard, pentru a lupta împotriva lui Loki, Făcătorul-de-rău, a morţilor vii, a balaurilor şi demonilor de foc…Viitorul nostru depinde de el.

Războinicii corbului nu reprezintă un joc oarecare. Este chiar jocul vieţii şi al morţii. Intră în el, dacă ai curaj!

Titlul original: Warrior of the raven

Traducere de: Toma Ritner

Număr de pagini: 202

Editura: GRUPUL  EDITORIAL  CORINT

Reclame

9 răspunsuri to “Legendeer – volumul 3 – Războinicii corbului”

  1. Am o rugaminte la tine, poti sa ma votezi la concurs te rog? http://sabinna.wordpress.com/2012/03/12/concurs-carti-leda-votarea/ Particip pentru Divergent, voteaza pentru Faur Sergiu Vlad te rog 🙂 Daca poti distribui asta as fi recunoscator 🙂

  2. misto, poate o sa le cumpar si eu, pachetul e 9 lei la elefant.ro, apropo vps, crezi ca ma poti trece si pe mine la blogroll? http://elkosta-books.blogspot.com/ o sa te trec si eu la mine daca vrei

  3. Nu inteleg de ce nu te pot adauga, imi da o eroare :(( ai idee de ce ?

    • Din pacate acum nu pot sa intru (trebuie sa plec sa prind trenul:)) si doar duminica o sa revin la internet). Sper sa imi amintesc de concurs.
      Ms de invitatie

  4. Remarkable! Its really amazing paragraph, I have got much clear idea concerning from this article.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: