Vampiraţii – Adâncurile morţii – de Justin Somper

  Cred că această carte este un fel de „Amintirile vraciului” ale Vampiraţilor, deşi cei de la CJ o consideră ca un al doilea volum al seriei. Cartea este micuţă, însă este interesantă, aflăm mai multe despre cât de crud poate fi Sidorio şi ceea ce poate el face.

Connor, Bart şi Jez numiţi şi Cei trei corsari primesc o permisie, adică un fel de concediu pirateresc şi decid să-şi petreacă cele 48 de ore de pauză la Delfinul Deocheat. Acolo se înscriu la o competiţie de scanderbeg unde, după cum află mai târziu, adversarul este o femeie foarte puternică pe nume Kally.

Vrând să schimbe o melodie de la un tonomat, Connor intră într-un conflict cu două matahale şi cu stăpânul acestora Moonshine. Jez şi Bart sar să îl ajute pe Connor, însă Cei trei corsari sunt nevoiţi să renunţe la luptă pentru a scăpa de Moonshine – specialist în folosirea de shuriken-uri. Accidental ei ajung pe Lorelei, nava frumoasei Kally de care Bart s-a îndrăgostit. Dar cine este Kally cu adevărat şi care sunt secretele echipajului de pe Lorelei. Ce sunt cu adevărat Adâncurile morţii?  Aflaţi tot citind cartea.

Connor Tempest şi bravii săi prieteni piraţi au parte de-o preţioasă permisie în care nu-şi doresc  decât să se relaxeze, să stea la soare şi să se distreze. Întâlnirea întâmplătoare cu membrii echipajului de pe Lorelei pare să le ofere tot ce-şi doresc şi chiar mai mult de-atât. Curând, Connor şi tovarăşii săi învaţă să facă scufundări în uimitoarea lume de dincolo de suprafaţa oceanului.

Tinerii piraţi nu-şi dau seama că intră într-o conjunctură care îi depăşeşte. În adâncuri îi pândesc mari pericole – din care nu vor putea scăpa dacă nu dau tot ce au mai bun din ei…

Titlul original: Vampirates – Dead deep

Traducere de: Sorin Voinea

Număr de pagini: 101

Editura: CORINT JUNIOR

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: