Vampiraţii 3 – Căpitanul sângelui de Justin Somper

  O serie care devine din ce în ce mai bună. Am mai spus-o şi o voi mai zice. Justin Somper îşi continuă cu brio opera în care a amestecat pirateria cu vampirismul şi a creat piraţii vampiri, adică vampiraţii. Spuneam despre volumul anterior că ascunde o mulţime de mistere; în acest volum câteva ies la iveală şi apar altele care fac ca următorul volum să fie şi mai interesant (păcat că noi nu îl mai prindem). Gemenii Tempest îşi continuă aventurile, de-acum fiecare pe al său drum, însă există momente în care ei se vor mai întâlni, ba chiar întâlnesc pe cineva pe care-l creadeau pierdut.

Connor a reuşit să se facă remarcat în lumea pirateriei prin talentul său de a mânui sabia. Însă în viaţa unui pirat va veni, cel mai probabil, şi un moment când ca fi nevoit să ucidă. Exact asta i se întâmplă lui Connor: ucide pentru prima dată. Aflat la o răscruce de drumuri el părăseşte Diablo pentru a se regăsi, pentru a-şi reveni din şocul acestei prime ucideri.

Grace şi căpitanul reuşesc să îl aducă pe Lorcan la Sanctuar pentru a fi vindecat. Aici Grace îşi descoperă puterile de vindecătoare. Lumea vampiraţilor e tot mai primejdioasă, iar puterile căpitanului sunt pe sfârşite. În timp ce Lorcan îşi continuă tratamentul, Jez şi Sidorio răzvrătesc vampirii de pe Nocturna şi din Sanctuar şi îi atrag de partea lor. Puterile întunericului cresc.

Va rupe căpitanul Wrathe jurământul pe care i l-a făcut Connor şi îl va lăsa să plece de pe Diablo şi cine este persoana care se ascunde în spatele măştii căpitanului? Puteţi afla citind Căpitanul sângelui.

Gemenilor Grace şi Connor Tempest nu le sunt deloc străine peripeţiile şi misterele. La scurt timp după ce au naufragiat, fiecare dintre ei descoperă noi prieteni şi duşmani în lumea celor care iubesc oceanul.

Connor trece prin mari încercări la bordul vestitei corăbii piratereşti Diablo – îndeosebi din momentul în care Moonshine, nepotul nesuferit al căpitanului Wrathe, se alătură echipajului. Când lucrurile sunt gata să scape de sub control, Connor se vede nevoit să acţioneze, după care nu mai există cale de întoarcere. Între timp, Grace şi Lorcan călătoresc spre Sanctuar. Acest lăcaş, situat în vârful unui munte, este condus de gurul vampiraţilor, Mosh Zu Kamal – singurul care îl poate vindeca pe Lorcan de orbire. Mosh Zu este însă mult mai interesat de Grace, care, înfruntand primejdiile ce-i asaltează din toate părţile, îşi dă seama că soarta ei este legată strâns de cea a vampiraţilor…

 

Titlul original: Vampirates 3 – Blood captain

Traducere de: Sorin Voinea

Număr de pagini: 685

Editura: CORINT JUNIOR

 

 

Anunțuri

2 răspunsuri to “Vampiraţii 3 – Căpitanul sângelui de Justin Somper”

  1. Cat vreau eu cartea asta…. :(( Si tot nu fac rost de ea. Pe celelalte le-am citit – pe asta nu…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: