Araminta Nălucilă 3 – Răpirea broaştelor de Angie Sage

  O serie care devine din ce în ce mai bună şi mai interesantă a ajuns la ultimul volum la noi (motivul îl ştiţi deja…). Angie Sage devine din nou creativă şi arată cât de specialistă este la scrierea de cărţi pentru copii. Ca şi în volumele anterioare, cartea are 13 capitole, iar în primul capitol este prezentată problema în jurul căreia se desfăşoara acţiunea. După vinderea casei şi ziua lui Sir Horace, în acest volum problema esenţială este dispariţia broaştelor tatălui Wandei.

Când orice problemă se iveşte în Casa Nălucilă prima vinovată este întotdeauna Araminta. Aşa se întâmplă şi acum când Araminta este acuzată de dispariţia broaştelor lui Barry Mag. Căutând (fără prea mare chef) broaştele, Wanda şi Araminta ajung la următoarea concluzie: Cineva a furat broaştele? Dar cine? Pentru că o răpire este un caz de detectiv ia naştare Agenţia de detectivi Nălucilă. Primul suspect: doamna Watkins, infirmiera unchiului Drak (lovit în volumul anterior şi care refuza să mai umble).

Alegându-se cu pedeapsă după ce a fost prinsă umblând în geanta doamnei Watkins, Araminta nu mai este lăsată să facă ce vrea. Alături de Brenda (mama Wandei), mătuşa Tabby şi Wanda pleacă la plajă, însă nici aici nu are linişte. Un rechin bântuie prin apele mării speriind oamenii. Şi unde pleacă oamenii?! La Minunatul Aqualand al bătrânului Morris, care în loc de ciupercărie şi-a deschis un spectacol cu peşti, ţestoase şi…cinci broaşte acrobate. Vor reuşi Araminta şi Wanda să recupereze broaştele? Şi ce caută un rechin în apele liniştite ale mării?

Cartea poate fi cumpărată de aici sau aici.

CINE A FURAT BROAŞTELE?

Când ceva se rătăceşte în Casa Nălucilă, vina cade, de obicei, pe o singură persoană – Araminta. Dar, de data asta, ea n-are nicio legătură cu dispariţia broaştelor lui Barry Mag, şi de aceea este hotărâtă să le găsească. Desigur, un lucru nu foarte uşor, mai ales atunci când are de-a face cu un personaj nesuferit ca bătrânul Morris şi cu un rechin periculos. Dar, ajutată de fantoma lui Sir Horace, Araminta nu se dă în lături de la nimic!

Titlul original: Araminta Spookie 3 – Frognapped

Traducere de: Mirella Acsente

Număr de pagini: 195

Editura: CORINT JUNIOR

Anunțuri

Un răspuns to “Araminta Nălucilă 3 – Răpirea broaştelor de Angie Sage”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: