Top serii cărţi citite

Topul celor mai bune serii de cărţi citite…

Vor exista 6 tipuri de top, de la A la F, A fiind cel mai bun! În fiecare top seriile vor intra în ordinea în care le-am citit, neputând spune care e cea mai bună. Seriile vor putea urca/coborî dintr-un top în altul în funcţie de volumele care trebuie să mai apară sau volumele apărute deja, dar necitite de mine.

Top A  (aici intră toate seriile care m-au impresionat, care mi-au plăcut enorm de mult şi pe care le-aş reciti cu cea mai mare plăcere. Serii de nota 10)

Top B  (aici intră seriile care mi-au plăcut, cărora le-a lipsit ceva ca să fie puse în top A. Sunt aproape la fel de bune ca cele din top A. Serii de nota 9)

Top C  (aici intră seriile care mi-au plăcut, dar care puteau fi mai bune de atât.  Serii de nota 8)

Top D  (aici intră seriile care tind să impresioneze, însă nu prea reuşesc să facă asta. Serii de nota 7).

Top E  (aici intră seriile care nu m-au impresionat atât de mult, dar care au avut ceva bun în ele astfel evitând topul F. Serii de nota 6)

Top F (În opinia mea, acesta este topul ruşinii, aici vor intra seriile care nu mi-au plăcut, cele din care nu am înţeles nimic. Serii de nota 5–)

Top A

1. Harry Potter

2. Tunele

3. Cronicile Wardstone

4. Jocurile foamei

5. Moştenitorii Lorienului

6. Septimus Heap

7. Stăpânul inelelor

Top B

1. Copiii Împăratului Roşu: Charlie Bone

2. Jurnalele vampirilor

3. Legendeer

4. Vampiraţii

5. Eagle

Top C

1. Copiii lămpii fermecate

2. Atherton

3. Cronicile din Narnia

4. Ceva cu adevărat ciudat

5. Hoţul vrăjitor

6. Cronicile Imaginarium Geographica

7. Aventurile lui Miercuri

Top D

1. Trilogia nomilor

2. Stăpânul viselor

3. Şcoala derbedeilor

4. Cele nouă vieţi ale lui Chloe King

5. Timpul de dinainte de Animorfi

6. Araminta Nălucilă

Top E

1. High School Musical

Top F

MEDIA PE EDITURI:

9.666 Nemira (3 titluri)

8.666 Rao (3 titluri)

8.250 Corint Junior/Grupul Editorial Corint (16 titluri)

8.000 Egmont (2 titluri)

8.000 Leda (2 titluri)

Atenţie!!!

Topurile reprezintă opinia mea despre seriile citite! Nu înseamnă că o serie din Top D,E sau F nu trebuie citită pentru că mie nu îmi prea place!


15 răspunsuri to “Top serii cărţi citite”

  1. O sa comand si eu cw la reducere. Toata seria. O sa raman chiar fara nici un ban. Sper numai sa merite…

    • Te asigur ca meeeerita! Desi ocupa doar locul 3 la mn in top e chiar greu sa decid ce carti sa ocupe podiumul:)…Cand ai foarte multe serii preferate una dintre ele trebuie sa ocupe un loc mai jos, desi e o serie foarte buna…Momentan primele 6 carti din top sunt foarte bune…Si o sa mai fie multe in acest top (LOTR, Urzeala tronurilor, Cele 9 vieti ale lui Chloe King:) )

      • Noroc cu LOTR – are muulte descrieri…Cele noua vieti ale lui Chloe King se citesc repede. Insa urzeala tronurilor…e lunga si are si ea multe descrieri…totusi merita toate. Singura chestie e sa termini circu’…

        • :))…Sper ca il voi termina in acest weekend. De vineri pana duminica seara nu mai am nimic de facut, deci ar trebui sa il termin.

  2. […] – seria Cronicile Wardstone este una dintre seriile mele preferate, de aceea se află în top A şi mă bucur enorm pentru că am mai avut ce adăuga la această […]

  3. Mie imi plac chiar toate seriile dar pot sa-ti spun(dupa parerea mea) preferata mea e Jurnalele Vampirilor!
    Cronicile Wardstone par interesante….
    Ma bucur sa vad ca vesnicul Harry Potter ramane in top A!!!

  4. Harry Potter in top A. Nimic neasteptat. O merita cu varf si indesat. Asteptam sa apara in A si LOTR si, poate, ERAGON (desi a patra carte cam lasa de dorit). A, si JUMPER, de la nemira (e forate bun!).

    • LOTR e in top A, desi inca nu am editat topul. Eragon si Jumper inca nu le-am citit. Eragon o am planuita pentru vara asta, iar Jumper-poate la toamna (am vazut filmul Jumper si mi-a placut mult, e pe stilul meu:D, sti cumva doar 2 carti sunt in componenta?)

      • Sunt doua carti traduse, Jumper si Reflex. In afara de asta mai e o carte (mai bine zis o poveste, pentru ca se pare ca e destul de scurta) care se numeste Shade si care povesteste anumite evenimente ce au loc dupa intamplarile din Reflex si mai e si volumul Jumper: Griffin’s Story. Griffin e un personaj (un alt jumper) care apare doar in film (filmul e FOARTE, FOARTE diferit de carte – nu se pastreaza decat ideea de baza), iar cartea spune povestea lui, care e plasata in lumea filmului, nu in cea originala, descrisa de Steven Gould.

        • Jumper si Reflex le am. Am cautat mai demult informatii despre serie si tot ce imi spui tu am vazut, doar ca fiind scrisa demult (sper sa nu ma insel) am crezut ca poate, poate am lasat ceva in urma si mai ar fi fost niste carti care sa se lege mai mult de actiunea din Jumper.

        • Shade si Griffin sunt destul de recente, de prin 2008. Reflex e si el de prin 2000 si ceva, nush exact cat. Jumper este singurul care a fost publicat inainte de 2000. Si nu, nu cred ca a mai scos nimic autorul. Pacat oricum. Sper ca Nemira sa publice Shade totusi. Sunt curios.

        • A, tot in legatura cu asta: pana acum, in seria principala sunt doar 2 carti, Jumper si Reflex. O a treia, o continuare la Reflex (numita IMPULSE) e programata sa apara prin ianuarie 2013. Dar pana atunci mai e ceva…

        • Aa, deci seria inca nu este terminata!

  5. si eu m-am apucat akm sa citesc seria Tunele,sunt la Vol 1,cartea e super frumoasa si super misterioasa,o sa le termin curand,cartea are un mare succes!

Lasă un comentariu